feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
What About You?


entries | profile | tagboard

Saturday, August 18
Esok raya. Esok raya !



Alhamdulillah, malam nie, dah bermulalah takbir raya. Alhamdulillah, Syukur aku terhadap Illahi, kerana meminjamkan nyawa kepada aku untuk terus hidup di bumi Mu dan menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Sohai. Malam nie dah start bergema takbr raya. Alahai. sayu jee kan? Btw, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfirtri kepada semua muslim yang berada di seluruh dunia.


Sohai, warne ape korang tahun nie? Aku ? Hehehehe. 
Nampakkan? Aku pakai warna kelabu. Korang? Share share lah sikit ye. Budak laki tepi tu, aku tak tahulah dia wara ape. Kedekut nok kaboo. Hahaha. 

Hah, nak tahu tak? Tahun nie man, aku tak main mercun pun. Tak caye? Mampus ah. *sorry kasaq*. Tapi, aku just main bunga api jerk. hehe. Tu pun bukannya malam raya. malam nie, aku berbuka dekat rumah toknenek aku. Alahai. Taknak ! Pa, please laah. 

Takpe Mar, sabar kay. Allah ade dekat orang sabar. *wink wink*


Eh, sebelum tu, apa makanan favorite korang mase raye ha? Aku? 


 And



Nampak best jekan? eh, mestilah. Hahahak. Aku teringin sangat, nak main pelita, then main bunga api, then main mercun dengan pak sadara and sepupu mak cik pakcik aku semua. Alahai. Bilakah akan berlaku ? 



Kalau 2 tahun lepas, ada pakcik aku yang tolong buatkan. Tapi ................... tahun nie, dia takda. So, takda pelita. 

And, kelmarin, amk sedara I balik, u olls. Sabar je lah kan? Aku nak jumpa diaorang ! hahak. Tapi kan, dok suprise lah, kalau jumpa awal awal kan? Aku rasekan, malam nie macam ade kejutan je.

Bytheway, aku nak ucapkan sekali lagi,


Salah dan silap, harap dimaafkan yerp.

Assalamualaikum ...



0 loner (s)
OLD | NEW
Template by Puffnuts. Background by FPA and icons by Applepine.